Boter bij de vis


Flyer

Weerbaar Waasland

De reizende tentoonstelling 'Weerbaar Waasland' brengt het verhaal van de Groote Oorlog door de ogen van Waaslanders. Op welke manier beleefden ze de Eerste Wereldoorlog, zowel aan het front als in het dagelijkse leven? De tweeledige tentoonstelling 'Weerbaar Waasland' brengt het uniek verhaal van de regio in woord en beeld. De tentoonstelling reist doorheen de 10 Wase gemeenten en daagt de bezoekers uit om na te denken over de dilemma's van de Waaslanders tijdens de Eerste Wereldoorlog. Aan de hand van persoonlijke verhalen en foto's reizen de bezoekers terug naar het Waasland in oorlogstijd.

Tot half juli is de tentoonstelling te bezichtigen in OC De Brouwerij in Kruibeke. Daarna staat ze nog in Temse, Moerbeke, Sint-Niklaas, Stekene, Zwijndrecht en Beveren. Ze stond eerder al in Lokeren, Sint-Gillis-Waas en Waasmunster.

Meer over de expo in Kruibeke vind je hier.
Ontdek de tourdata hier.

Voor alle info over 'Weerbaar Waasland': www.waasland1914-1918.be